Sortowanie
Źródło opisu
Bibliografia Małopolski
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Autor
Babicz Katarzyna
(1)
Bartoń Henryk Jan
(1)
Chłopicka Joanna
(1)
Fołta Maria
(1)
Krośniak Mirosław
(1)
Markiewicz-Żukowska Renata
(1)
Omeljaniuk Wioleta J
(1)
Paśko Paweł
(1)
Soroczyńska Jolanta
(1)
Zachwieja Zofia (?-2022)
(1)
Zagrodzki Paweł Tadeusz
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Dietetyka
(1)
Hydrochemia
(1)
Szkolnictwo wyższe
(1)
Szkoły wyższe
(1)
Uniwersytet Jagielloński
(1)
Woda mineralna
(1)
Zakład Bromatologii (Uniwersytet Jagielloński)
(1)
Żywność
(1)
Temat: czas
1801-1900
(1)
1901-2000
(1)
2001-
(1)
Temat: miejsce
Kraków (woj. małopolskie)
(1)
Małopolska
(1)
Gatunek
Materiały konferencyjne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
Nauka i badania
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Indeks.
Zawiera m.in.: s. 57: Historia nauki o środkach spożywczych na Uniwersytecie Jagiellońskim / Paweł Paśko, Joanna Chłopicka, Katarzyna Babicz, Paweł Zagrodzki, Zofia Zachwieja; s. 58: 50-lecie działalności naukowo-dydaktycznej Zakładu Bromatologii w Krakowie / Joanna Chłopicka, Paweł Paśko, Katarzyna Babicz, Paweł Zagrodzki, Zofia Zachwieja; s. 135: Stężenie litu w wodach mineralnych oraz w wodach pitnych pobranych w domach mieszkańców Krakowa i obszaru Polski Południowej / Henryk Bartoń, Maria Fołta; s. 165: Pracownia Biopierwiastków - od wczoraj do dziś / Maria Fołta, Henryk Bartoń, Zofia Zachwieja, Paweł Zagrodzki, Mirosław Krośniak.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej